пʼятниця, 25 лютого 2022 12:12

Харків обстріляли з реактивних систем залпового вогню
4

Російські окупанти обстріляли Харків із реактивних систем залпового вогню.

Про це повідомив радник глави МВС Антон Геращенко у Telegram.

"Харків. Район Кінного ринку. Удар "Ураганом" чи "Смерчем" по житловому району. Ракета не розірвалася", - написав Геращенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупант гатить в житлові будинки з Білорусі й Криму. Одне місто втратили - ЗСУ

Харків'яни публікують у соцмережах світлини ракети, яка застрягла посеред дороги. Перед цим у місті оголосили повітряну тривогу.

Речники ДСНС Харківщини Євген Василенко повідомив Суспільному, що рятувальники виїхали на виклик за адресою вул. Пушкінська, 107.

"Попередньо, в автівку влучив снаряд", - сказав Василенко.

Минулої доби до лікарень Харкова потрапили 454 людини.

Другий день поспіль триває повномасштабна війна Російської Федерації проти України. Близько 4:00 ворог активізувався і завдав ракетного удару по Києву. Від ракети окупантів загорілася житлова дев'ятиповерхівка.

За попередніми даними, троє поранених, один з них у важкому стані. Будинок палав, є загроза руйнування.

ЗСУ ведуть активні бої біля населених пунктів Димер та Іванків у Київській області. Це найбільш небезпечні напрямки - північ заходу від Києва.

137 українських захисників загинули у боях проти окупантів у перший день вторгнення Росії. Поранені 316 бійців. Також є загиблі серед цивільного населення, зокрема діти.

Зараз ви читаєте новину «Харків обстріляли з реактивних систем залпового вогню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі