понеділок, 19 серпня 2024 12:31

Спецтема: Війна Росії проти України

ГУР здійснило кібератаку на російське підприємство з розробки ядерної зброї

ГУР здійснило кібератаку на російське підприємство з розробки ядерної зброї
У результаті кібератаки на російське підприємство з розробки ядерної зброї, проведеної Головним управлінням розвідки Міністерства оборони, Україна змогла отримати значну кількість важливої інформації. Фото: pixabay.com

Україна змогла отримати значну кількість важливої інформації, унаслідок кібератаки Головного управління розвідки Міноборони на російське підприємство з розробки ядерної зброї. Вона допоможе завадити роботі ворожої установи.

Подібні збої завдають удару по іміджу РФ, заявив 19 серпня представник ГУР Євген Єрін в ефірі національного телемарафону, передає Gazeta.ua.

"Зібрана інформація є дуже різноманітною. Зокрема вона включає в себе особисті дані працівників, службову документацію, а також факти, які можуть пролити світло на способи обходу міжнародних санкцій. Всі ці відомості наразі вивчають та аналізують", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії перестав працювати Youtube

Представник ГУР підкреслив, що атаковане підприємство є одним із ключових гравців у розробці ядерних боєприпасів.

"Збої в роботі завдають удару не лише по його структурі, але й по іміджу Росії. Ці дані використають для досягнення стратегічних цілей України", - додав Єрін.

Головне управління розвідки Міністерства оборони у липні "зламало" банківську систему Росії. "Лягли" Сбербанк, Райффайзен, ВТБ, Альфа банк та інші.

Зараз ви читаєте новину «ГУР здійснило кібератаку на російське підприємство з розробки ядерної зброї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі