четвер, 11 квітня 2019 18:10

Фінансовий радник у Києві "кинув" людей на 11 млн грн

Фінансовий радник у Києві "кинув" людей на 11 млн грн
У Києві судитимуть 42-річного шахрая. Під виглядом фінансового радника заволодів 11 млн грн потерпілих. Фото - sud.ua

У Києві судитимуть 42-річного шахрая.

Під виглядом фінансового радника заволодів коштами 3-х потерпілих на загальну суму 9,6 млн грн.

Окрім того, видурив 2 автомобілі в потерпілого на суму 1,35 млн грн, повідомили у прес-службі столичної прокуратури.

"Упродовж 2009-2016 років зловмисник користувався довірою потерпілих та заволодівав їхніми коштами під приводами інвестування у бізнес, заробітку на коливаннях курсу валют, придбання нерухомого майна за цінами нижче ринкових. Зловмисник незаконно заволодів транспортними засобами ще одного громадянина, вводячи його в оману щодо можливості їх реалізації за цінами вище ринкових, що не відповідало дійсності", - повідомили в прокуратурі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Працівниця банку обдурила понад 200 клієнтів

Зловмисника раніше притягали до відповідальності за шахрайство. Щоб вразити потерпілих аферист хвалився дорогими авто, розкішним способом життя та зв'язками у банківській сфері.

Тривалий час підозрюваний переховувався від правосуддя, однак його розшукали і взяли під варту. Йому загрожує до 12 років в'язниці з конфіскацією майна.

Шахрай із Луганщини заволодів дорогою квартирою по вул. Лєскова у Печерському районі Києва, яка належала банку. Аферу провернув, підробивши документи. Вартість помешкання – понад 1,3 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Фінансовий радник у Києві "кинув" людей на 11 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі