вівторок, 09 квітня 2019 18:10

Аферист "віджав" квартиру, що належала банку

Аферист "віджав" квартиру, що належала банку
Шахрай із Луганщини заволодів дорогою квартирою у Печерському районі Києва, яка належала банку. Фото - Факти ICTV

Шахрай із Луганщини заволодів дорогою квартирою по вул. Лєскова у Печерському районі Києва, яка належала банку.

Аферу провернув, підробивши документи. Вартість помешкання – понад 1,3 млн грн, повідомили в прес-службі столичної прокуратури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сусіди відібрали в жінки квартиру: всі речі викинули на вулицю

"Для реалізації шахрайської схеми підозрюваний у травні 2018 року використав підроблені правовстановлюючі документи на квартиру, яка на праві приватної власності належала одній з банківських установ. На підставі вказаних документів зловмисник зареєстрував право власності на квартиру. У подальшому, для легалізації одержаного в шахрайський спосіб майна, квартиру перепродали ще раз", - розповіли в прокуратурі.

Шахраєві загрожує до 12 років за ґратами з конфіскацією майна. Крім того, триває досудове розслідування стосовно співучасників даного злочину.

У Києві викрили злочинців, які за підробленими документами відбирали у людей квартири. Привласнено було 7 квартир, із них 5 перепродали. Сума збитків становить понад 5 млн грн, за попередніми оцінками.

Зараз ви читаєте новину «Аферист "віджав" квартиру, що належала банку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі