субота, 31 грудня 2022 10:19

Спецтема: Війна Росії проти України

"Це ‒ рік героїв Збройних Сил України" ‒ Шмигаль привітав українців з Новим роком

"Це ‒ рік героїв Збройних Сил України" ‒ Шмигаль привітав українців з Новим роком
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль привітав українців з Новим роком. Фото: wikipedia.org

Світ назавжди запам'ятає 2022-й як рік незламних і хоробрих українців.

Це ‒ рік героїв Збройних Сил України, написав у своєму новорічному привітанні в Telegram прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Він запевнив, що українці зроблять все, "аби 2023-й запам'ятали як рік Перемоги незалежної, вільної, незламної України".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Зеленського відповіли, чи буде в українців світло на Новий рік

"Кожен зі сподіваннями та великою надією зазирає у це близьке майбутнє. З вірою у перемогу світла над темрявою! З вірою, що незабаром уся велика родина українців буде разом, буде вдома, буде в безпеці. Що наші діти будуть сміятися на повні груди та не боятимуться гучних звуків, а небо буде мирним, тихим, цілим. Бажаю всім українцям у новому році сил та наснаги вершити добрі справи в ім'я нашої країни", ‒ наголосив Шмигаль.

Російські терористи атакуватимуть енергетичну систему України. Росія хоче, щоб в Україні не було світла на Новий рік і Різдво. Про це сказав прем'єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні уряду.

Фінансова допомога Україні дасть змогу покрити 85% дефіциту бюджету 2023 року. Допомога прийде в тому числі від країн, які входять до "Великої сімки", повідомив у Facebook прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Зараз ви читаєте новину «"Це ‒ рік героїв Збройних Сил України" ‒ Шмигаль привітав українців з Новим роком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі