субота, 26 березня 2022 11:55

Спецтема: Війна Росії проти України

Екснардепу Царьову висунули підозру. Прокуратура просить довічне

Екснардепу Царьову висунули підозру. Прокуратура просить довічне
Екснардепу Царьову від партії Регіонів висунули підозру. Фото: facebook.com/irina.venediktova

Колишньому нардепу від Партії регіонів Олегу Царьову висунули підозру. Прокуратура просить йому довічне.

Царьов звернувся до голови військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула і запропонував йому здати український Кривий Ріг агресору з РФ. Про це повідомила генпрокурорка Ірина Венедіктова у Facebook.

"Царьов неодноразово пропагував проти інтересів держави, депутатом якої працював. Для Царьова війна в Україні - саме те. Для нього українські людські життя нічого не варті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві викрили озброєну групу, яка під виглядом Тероборони хотіла скоїти злочин

Царьов О.А., віднині ви підозрювана особа у вчиненні правопорушень, за заклики до вчинення умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України на порушення порядку, які призвели до загибелі людей та інших тяжких наслідків, а також до підтримки рішень та дій держави-агресора і її збройних формувань, до співпраці з державою-агресором і її збройними формуваннями.

Наслідки за подібні злочини, безумовно, якщо компетентний суд погодиться з позицією прокурорів, суворі – довічне ув'язнення. Не можу взяти на себе сміливість передбачити вердикт суду, але сподіваюсь, рішення буде справедливим", - зазначила Венедіктова.

Колишній "регіонал" Олег Царьов запропонував здати місто Кривий Ріг російським військовим. Голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул заклик зрадника відкинув. На таку пропозицію Вілкул відповів: "Пішов на х*й, зрадник, разом зі своїми господарями!".

Підпишіться на наш канал в Telegram. Інформуємо про ситуацію в країні

Зараз ви читаєте новину «Екснардепу Царьову висунули підозру. Прокуратура просить довічне». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі