пʼятниця, 03 лютого 2017 13:34

Екс-міліціонер побив поліцейського

Екс-міліціонер побив поліцейського
061.ua

У ніч на 2 лютого в Запоріжжі колишній міліціонер вдарив поліцейського. Потерпілого з травмами голови госпіталізували до 5-ої міської лікарні.

Про це повідомляє "061".

"Патрульні приїхали за викликом. Їм повідомили, що на вулиці Патріотичній, біля буд. № 4 стріляють із машини. На місці правоохоронці побачили Lexus. Біля авто 2 чоловіків. Один із них представився Костянтином Резніковим. Як з'ясувалося, цей чоловік - колишній співробітник ППС у Вознесенівському районі. Екс-міліціонер вів себе зухвало. Агресивно реагував на вимоги поліцейських. Згодом чоловік погодився проїхати у відділок. Там продовжував принижувати патрульного. Після цього вдарив його в скроню та брову. Удар був сильним. Тому потерпілого правоохоронця забрала "швидка". У нього перелом лобної кістки зі зміщенням", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Між колишнім бійцем АТО та екс-заступником прокурора сталася стрілянина

Нападника затримали. Відправили до ізолятора тимчасового утримання. Однак колишнього колегу відпустили. Екс-міліціонера раніше вже доставляли в поліцейську дільницю. На початку літа минулого року чоловік побив таксиста та розбив його авто.

На Тернопільщині 19-річний юнак розбив голову поліцейському. Таким чином намагався захистити товариша, якого затримали правоохоронці. Потерпілого госпіталізували до лікарні з численними травмами голови. Триває слідство.

Зараз ви читаєте новину «Екс-міліціонер побив поліцейського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі