середа, 23 січня 2013 01:30

"Її смерть — справа рук неадекватного багатого залицяльника" - друзі про смерть Катерини Окорокової

"Її смерть — справа рук неадекватного багатого залицяльника" - друзі про смерть Катерини Окорокової

Міліціонери не виключають, що смерть 18-річної Катерини Окорокової із Запоріжжя могла бути й вбивством. Про це в коментарі Gazeta.ua розповів начальник прес-служби столичної міліції Ігор Михалко.

"Я не можу говорити щось конкретне, бо слідчі кажуть, що все розслідування — таємниця слідства. Перевіряють різні версії в тому числі й вбивство. Точно можу сказати, що пістолет був без глушника", - зауважив міліціонер.

Катерину Окорокову знайшли із простреленою скронею опів на п'яту ранку в дворівневих апартаментах на столичній вулиці Городецького. Їх вона зняла за три дні до смерті — 13 січня. Одна доба тут коштує $320. Із друзями збиралася там святкувати Старий Новий рік. Але в ніч на 14 січня гулянок там не було. Вдень 15 січня вона телефонувала свої матері і розповідала, що познайомилася з хлопцем. Він неодружений іноземець. Ввечері має з ним побачення. Але його ім'я не назвала. В орендовану квартиру повернулася близько другої ночі. З нею нікого не було. Кажуть, приблизно в той час, вона подзвонила подружці і сказала, що хоче піти з життя. Потім зв'язок обірвався. Через дві з половиною години, о пів на п'яту ранку, її мертвою, сидячи на дивані, знайшли подружки. Поруч лежав пістолет. З квартири зник Катін ноутбук, телефон та записна книжка. На столі була порізана сім-карта та недопалки. Двері в квартиру були незамкнені.

"Не зняла б вона собі цю квартиру, щоб застрелитися там. Вона прийшла туди на зустріч з друзями. А її смерть — справа рук неадекватного багатого залицяльника. Він і вкрав її ноут із трубкою, щоб приховати всі сліди зв'язку з собою. Чув, що Катя дзвонила подружкам за пару годин до смерті і казала, що вб'є себе. Я особисто їх не знаю. Але якщо такий дзвінок і був, то дзвонила вона під дулом пістолету. Катя не збиралась себе вбивати. Ми дружили з нею давно, на початку цього року планували фотосесію з нею. Ознак депресії не помічав, як і скарг на проблеми", - припускає земляк Катерини. Просить не вказувати його імені та прізвища. -

Жителі під'їзду №2, в якому знайшли мертвою Катю, кажуть, що звуків пострілу пістолета там не почути. Бо стіни будинку мають до півметра товщини.

"Мало того, то й повз вахтера і охорону невідомій людині просто так не пройти. Ні за шоколаду, ні за 100 гривень. Якщо хтось і знімає там квартиру подобово, то ріелтор постійно попереджує про це консьєржа", - заявила одна з мешканок під'їзду.

Зараз ви читаєте новину «"Її смерть — справа рук неадекватного багатого залицяльника" - друзі про смерть Катерини Окорокової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

51

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі