пʼятниця, 26 серпня 2022 13:15

Спецтема: Війна Росії проти України

"Думаєте, ми язиком плескаємо?" – Лукашенко погрожує Заходу ядерною зброєю

"Думаєте, ми язиком плескаємо?" – Лукашенко погрожує Заходу ядерною зброєю
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що бомбардувальники СУ-24 вже переобладнані під ядерну зброю. Фото: t.me/Hajun_BY

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко почав погрожувати країнам Заходу ядерною зброєю.

Сьогодні, 26 серпня, він заявив, що бомбардувальники СУ-24 військово-повітряних сил Білорусі вже готові нести ядерну зброю, повідомляє в Telegrem моніторингова група "Беларускі Гаюн".

Про те, що білоруські тактичні бомбардувальники СУ-24 вже переобладнані для несення ядерної зброї, диктатор сказав, виступаючи на підприємстві "БелОМО".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Режим Лукашенка поплатиться" – Білорусь знищила найбільше польське військове кладовище

"Вони мають розуміти, що жодні гелікоптери, літаки, якщо вони підуть на загострення, їх не врятують. Ми колись із Путіним у Пітері заявили, що переобладнаємо і білоруські літаки Су-24 для того, щоб вони могли нести ядерну зброю. Ви що, думаєте, ми язиком плескаємо? Все готове!"– сказав Лукашенко.

Вперше про переобладнання білоруських літаків під ядерну зброю він сказав під час зустрічі з російським лідером Володимиром Путіним у червні цього року. Тоді Лукашенко просив пристосувати для цього Су-35. Але їх немає на озброєнні в Білорусі. Путін відповів, що можна було б переобладнати для цього штурмовики Су-25.

За підтримку війни Росії проти України білоруського диктатора Олександра Лукашенка притягнуть до відповідальності. Наслідки війни Росії не обмежуються Україною. Про це заявили в посольстві Сполучених Штатів Америки в Білорусі.

24 серпня самопроголошений білоруський диктатор Олександр Лукашенко, який надає Російській Федерації територію своєї країни для наступу на Україну від початку повномасштабної війни, привітав українців із Днем Незалежності. Лукашенко заявив, що зичить українцям "мирного неба, толерантності, мужності, сили та успіхів у відновленні гідного життя".

Зараз ви читаєте новину «"Думаєте, ми язиком плескаємо?" – Лукашенко погрожує Заходу ядерною зброєю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі