неділя, 14 квітня 2013 13:59

ДТП в Бельгії: ЗМІ припускають, що водій міг заснути за кермом

ДТП в Бельгії: ЗМІ припускають, що водій міг заснути за кермом
Фото: ИТАР-ТАСС

Росіянка загинула в ДТП за участю автобуса в Бельгії, повідомили "Інтерфаксу" в управлінні інформації МНС РФ.

"Загинула очолювала групу школярів вчителька однієї з волгоградських шкіл", - відзначили в МНС.

Південний регіональний центр МНС повідомляє ім'я загиблої росіянки - це Дербенцева Надія, 1962 р.н.

Всього в аварії постраждало 17 осіб, четверо з них, за даними МНС, загинули. "В результаті ДТП з травмами різного ступеня госпіталізований один дорослий росіянин, а також один підліток 1998 року народження", - відзначили в МНС.

Всього в автобусі перебувало 39 росіян.

Про те, що в ДТП постраждали 12 дітей з Волгоградської області, і троє дорослих загинули, повідомили пізніше агентству "Інтерфакс-ЮГ" в прес-службі Південного регіонального центру МНС Росії. "В автобусі перебували діти з міста Суровикино, 12 з них відправлені до лікарень Бельгії, також відомо, що загинув один педагог і двоє водіїв", - сказала представник прес-служби.

Інтернет-сайт бельгійської газети "Суар" повідомляє, що причини аварії поки не відомі. У ДТП не було замішано ніяке інший транспортний засіб.

"Суар" описує подробиці події. Автобус ухилився від прямої лінії на автомагістралі, вдарився в сталеве огорожу безпеки, звалився з укосу і впав з висоти кількох метрів на бік.

П'ять осіб, включаючи водія, загинули, 12 поранених доставлені в місцеві лікарні. За повідомленням видання, з'ясуванню подробиць трагедії заважає мовний бар'єр. Рятувальні служби продовжують перебувати на місці аварії. Там же працює представник прокуратури.

За твердженням "Суар", на дорожньому покритті немає ніяких слідів гальмування автобуса. Видання припускає, що водій міг заснути.

Зараз ви читаєте новину «ДТП в Бельгії: ЗМІ припускають, що водій міг заснути за кермом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі