четвер, 14 червня 2012 10:50

Дніпропетровський суд посадив іноземця на 5 років за дитяче порно

Дніпропетровський суд посадив іноземця на 5 років за дитяче порно
Фігурант справи займався вказаною злочинною діяльністю протягом 10 років. Фото: yurblog.od.ua

У 2011 році працівники Управління боротьби з кіберзлочинністю ГУМВС України в Дніпропетровській області в ході реалізації оперативних матеріалів та проведення оперативних заходів задокументували злочинну діяльність іноземного громадянина, який організував виготовлення та розповсюдження творів порнографічного характеру, створених за участі дітей.

Фігурант справи займався вказаною злочинною діяльністю протягом 10 років у різних країнах. Для зйомок зловмисник використовував дітей віком від 5 до 12 років із малозабезпечених сімей, дітей-сиріт та безпритульних. Виготовлення та розповсюдження порнографічної продукції стало для нього основним способом отримання доходу, який становив в середньому 7 тис. дол. США на місяць.

Слідчими відносно фігуранта було порушено 2 кримінальні справи за ст.301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України, які 23 листопада 2011 року були направлені до Жовтневого районного суду Дніпропетровська.

За результатами судового розгляду зловмиснику було винесено вирок, за яким він був засуджений до позбавлення волі строком на 5 років та 1 місяць з позбавленням права займатися діяльністю, пов'язаною з розповсюдженням кіно-відеопродукції, строком на 3 роки та з конфіскацією кіно-відеопродукції порнографічного характеру.

 

Зараз ви читаєте новину «Дніпропетровський суд посадив іноземця на 5 років за дитяче порно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі