вівторок, 21 лютого 2012 13:07

Безробітній полтавець розповсюджував "дорослі фільми" через файлообмінник

Безробітній полтавець розповсюджував "дорослі фільми" через файлообмінник

У неділю, 19 лютого, у Полтаві затримали 26-річного чоловіка, котрий розповсюджував порнографічні фільми через інтернет з домашнього комп'ютера. Цим займався протягом двох років. У ЗМІ з'явилася інформація, чоловік викладав фільми через файлообмінник ЕХ.UА.

"Хлопець безробітний. Видно, мав зиск, що пропонував відверті фільми. Вистежити його не було надто складно. Треба написати запит в інтернеті, що хочеш подивитися таке кіно, як хто відгукується, його вистежують працівники з відділу боротьби з кіберзлочинністю, - пояснив Юрій Сулаєв з Полтавської обласної міліції. - Яким файлообмінником користувався, назвати не можу. ЕХ.UА не має жодного відношення до справи. Чутки в інтернет-мережі безпідставні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іноземець на Дніпропетровщині заробляв на дитячому порно

Нині чоловік знаходиться у ізоляторі слідчого тримання. Йому загрожує штраф від 1700 до 5100 грн, або обмеження волі до п'яти років.

З початку року полтавська міліція затримала другого розповсюджувача порнографії через інтернет. Торік в області виявили десять таких злочинів.

Зараз ви читаєте новину «Безробітній полтавець розповсюджував "дорослі фільми" через файлообмінник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі