середа, 24 серпня 2022 08:27

Спецтема: Війна Росії проти України

Дніпропетровщину накрили ракетами, "Градами" й "Ураганами": подробиці про постраждалих і руйнування
7

Дніпропетровщину в ніч проти 24 серпня знову атакували російські окупанти.

Російська армія накрила вогнем три райони області: Дніпровський, Нікопольський та Криворізький, повідомив у середу вранці голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

"Ніч була суцільною повітряною тривогою. По нас били ракетами, "Градами" та "Ураганами". У Дніпровський район прилетіли дві ворожі ракети Х-22. Вибух спричинив пожежу. Вогнеборці полум'я приборкали. Інформація щодо загиблих та постраждалих з'ясовується", – написав він.

Нікопольський район росіяни чотири рази обстріляли з важкої артилерії та "Градів". У Марганці постраждала родина. Чоловік та дружина отримали медичну допомогу і лікуються удома. У місті два будинки зруйновані, а ще понад 10 – пошкоджені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дніпропетровщину накрили "Градами" й "Ураганами": перші подробиці про постраждалих і руйнування

Дніпропетровщину знову нещадно атакували окупанти
Фото: t.me/dnipropetrovskaODA
Дніпропетровщину знову нещадно атакували окупанти
Дніпропетровщину знову нещадно атакували окупанти
Дніпропетровщину знову нещадно атакували окупанти
Дніпропетровщину знову нещадно атакували окупанти

"На Нікополь росіяни скерували 20 снарядів. Є руйнування житла. У Червоногригорівській громаді один будинок знищений, декілька понівечені. У Криворізькому районі російські "Урагани" обстріляли Карпівську та Широківську громади. У селі Кошове перебита лінія електропередач", – додав Резніченко.

У вівторок, 23 серпня, близько 11:00 у Дніпрі прогриміли вибухи. Над одним з районів здійнявся чорний стовп диму. За непідтвердженою інформацію, було два вибухи ще до оголошення повітряної тривоги. Вибух стався об 11:03 у віддаленому районі Дніпра. Через приліт російської ракети один приватний будинок зруйнований, а ще один пошкоджений.

Зараз ви читаєте новину «Дніпропетровщину накрили ракетами, "Градами" й "Ураганами": подробиці про постраждалих і руйнування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі