середа, 31 липня 2019 13:36

Дівчину ледь не зґвалтували на коліях - врятувалася дивом

Дівчину ледь не зґвалтували на коліях - врятувалася дивом
20-річній дівчині в Полтаві в останній момент вдалося врятуватися від згвалтування - нападника затримали. Фото: pogliad.ua

Увечері 30 липня на околиці Полтави мешканка місцевого мікрорайона Дублянщина дивом врятувалася від зґвалтування. Нападника затримали правоохоронці.

Подробиці Gazeta.ua розповів начальник відділу комунікації з громадськістю Національної поліції в Полтавській області Юрій Сулаєв.

Подія сталася близько 21-ї. Додому 20-річна дівчина поверталася маршруткою. Мікрорайон Дублянщина - приватна забудова. З одного боку річка, з другого - залізничні колії. Було темно, йти від зупинки далеко, тому дівчина попросила свого хлопця її зустріти.

Вийшла з автобуса на зупинці і попрямувала додому. Біля залізничної колії на неї раптом напав чоловік.

"Напав ззаду. Повалив на землю, почав рвати на ній одяг. Намагався зґвалтувати. На щастя, дівчина сильно пручалася й голосно кликала на допомогу", - розповів Сулаєв.

На захист жертві прибіг її хлопець, який в цей час ішов їй назустріч. Дівчині вдалося вирватися. Хлопець подзвонив батькові й попросив допомоги. Коли батько біг до місця події, побачив автомобіль патрульної поліції та звернувся по допомогу до правоохоронців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розіслали інтимні фото і вимагають гроші: жінка стала жертвою колекторів

Спільними зусиллями затримали нападника. Ним виявився одноліток жертви, який мешкає неподалік. Його передали слідчо-оперативній групі відділення поліції №2 міста Полтави. Слідчий відкрив кримінальне провадження, нападнику інкримінують замах на зґвалтування. Тривають слідчі дії.

23 липня на Одещині чоловік зґвалтував 9-річну дитину, яка прийшла на прогулянку до ставка.

Зараз ви читаєте новину «Дівчину ледь не зґвалтували на коліях - врятувалася дивом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають