пʼятниця, 20 вересня 2019 16:16

Депутатка, командир КОРДу та Аваков хочуть взяти на поруки "мінувальника" мосту

Депутатка, командир КОРДу та Аваков хочуть взяти на поруки "мінувальника" мосту
У Дніпровському районному суді Києва обирають запобіжний захід Олексієві Бельку, який погрожував підірвати столичний міст Метро. Фото - Страна

У Дніпровському районному суді Києва обирають запобіжний захід колишньому військовому Олексієві Бельку, який погрожував підірвати столичний міст Метро.

Три особи хочуть взяти підозрюваного на поруки. Це народний депутат Яна Зінкевич, командир КОРДу, а також очільник МВС Арсен Аваков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мінувальнику" мосту Метро пом'якшили обвинувачення

Авакова у суді немає - його інтереси представляє адвокат Андрій Тарасов. Заява міністра про бажання взяти Белька на поруки надійшла раніше до канцелярії суду.

Сам Белько повідомив у Дніпровському райсуді Києва про свій статус внутрішньо переміщеної особи, про те, що не має постійного місця проживання і роботи. Він розлучений, 16-річний син залишився в окупованому Криму.

18 вересня рух на мосту Метро у Києві заблокував зловмисник. Він розстріляв поліцейський дрон і погрожував підірвати міст. Поліція на 4 год. перекрила рух автомобілів і потягів метро мостом. Зловмисника затримали. Ним виявився колишній учасник АТО, 42-річний Олексій Белько, виходець із анексованого Криму.

Зараз ви читаєте новину «Депутатка, командир КОРДу та Аваков хочуть взяти на поруки "мінувальника" мосту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі