четвер, 01 грудня 2022 12:35

Данілов звернувся до українців щодо можливих масованих ракетних ударів

Данілов звернувся до українців щодо можливих масованих ракетних ударів
Секретар РНБО Олексій Данілов просить українців зберігати спокій і не жити в очікуванні масованих ракетних ударів. Фото: Главком

Секретар Ради національної безпеки й оборони Олексій Данілов просить українців не жити в очікуванні масованих ракетних ударів. Адже система оповіщення завчасно попередить про небезпеку.

Про це секретар РНБО заявив в ефірі телемарафону.

"Я хочу всіх заспокоїти. Коли буде ракетний обстріл, влада обов'язково про це повідомлятиме. Не треба жити постійно в очікуванні якихось неприємностей. Живіть своїм життям, яке і так складне", – зауважив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загроза масованого удару: в Повітряних силах розповіли про "армію моніторників" РФ

Данілов зазначив, що в Україні діє система оповіщення, яка неодноразово довела свою ефективність. Також порадив брати інформацію про майбутні обстріли тільки з перевірених джерел. Адже Росія робить багато "вкидів" в інфопростір.

У Сполучених Штатах Америки бачать високу ймовірність того, що Росія продовжуватиме наносити ракетні удари по українській цивільній інфраструктурі.

Однак, там зазначають, що на зиму динаміка боїв на фронті в Україні послабиться. Про це в середу, 30 листопада сказав координатор з питань стратегічних комунікацій Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі.

Зараз ви читаєте новину «Данілов звернувся до українців щодо можливих масованих ракетних ударів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі