четвер, 29 серпня 2024 08:31

"Далі буде": у ЗСУ підтвердили удари по двох нафтобазах та складу боєприпасів на території РФ

"Далі буде": у ЗСУ підтвердили удари по двох нафтобазах та складу боєприпасів на території РФ
Вночі проти 28 серпня було завдано удару по нафтобазі "Атлас" у Ростовській області РФ. Фото: скріншот

Генеральний штаб Збройних сил України підтвердив ураження на території РФ двох нафтобаз та складу боєприпасів ворога.

Ударів було завдано у ніч на 28 серпня, йдеться у повідомленні Генштабу.

Зокрема, у ніч проти 28 серпня завдано удару по нафтобазі "Атлас", що в Ростовській області Росії. У результаті виникла пожежа на території вертикальних резервуарів обʼєкта. Відомо про залучення пожежних потягів до ліквідації наслідків загоряння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Палаючу нафтобазу у Росії після нового прильоту показали з супутника

"Завдання виконано підрозділами Сил спеціальних операцій Збройних сил та Головного управління розвідки Міноборони України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони", - повідомляє Генштаб.

Крім цього, ударів завдано по нафтобазі "Зеніт" в Кіровській області та польовому артилерійському складу угруповання російських військ "Захід" у Воронезькій області РФ.

"Детальна інформація щодо наслідків ураження наразі уточнюється. Сили оборони продовжують вживати всіх заходів для підриву воєнно-економічного потенціалу російських окупантів та припинення Росією збройної агресії проти України. Далі буде", - додали у Генштабі.

Джерела в ГУР 28 серпня повідомили, що в результаті спільної операції Головного управління розвідки Міністерства оборони разом із Силами спеціальних операцій Збройних сил України за допомогою ударних БПЛА українського виробництва було уражено нафтобазу у Ростовській області.

Вона є частиною російського ВПК і бере участь у забезпеченні російських окупаційних військ.

Зараз ви читаєте новину «"Далі буде": у ЗСУ підтвердили удари по двох нафтобазах та складу боєприпасів на території РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі