пʼятниця, 11 вересня 2020 12:53

Чоловік влаштував стрілянину на березі річки

Чоловік влаштував стрілянину на березі річки
Чоловік прийшов до подружжя та зчинив там сварку

У Києві, в Деснянському районі чоловік влаштував стрілянину на березі річки. Він прийшов до подружжя та зчинив сварку, в ході якої вдарив жінку й вистрілив з рушниці в її чоловіка. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

На спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що у Деснянському районі столиці невідомий вдарив жінку та здійснив постріл в бік її чоловіка із предмета, схожого на мисливську рушницю. Для документування події на місце злочину негайно прибула слідчо-оперативна група територіального управління поліції, - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік стріляв із мисливської рушниці в батьків

Під час обшуку стрілка поліцейські знайшли у нього предмет, схожий на пістолет. Неподалік вони знайшли і рушницю. Вилучену зброю направили на експертизу. Зловмисника затримали.

У поліції відкрили кримінальне провадження за хуліганство. Чоловіку загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі. З'ясовуються причини конфлікту.

У селі Великі Дмитровичі Обухівського району Київської області чоловік з мисливської рушниці випадково поцілив у матір з дитиною. Куля пролетіла майже 1,5 км і влучила у жінку, яка сиділа на подвір'ї з дитиною.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік влаштував стрілянину на березі річки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі