середа, 30 січня 2019 14:55

Чоловік підпалив власний будинок і застрелився на очах десятків людей

Чоловік підпалив власний будинок і застрелився на очах десятків людей
На Житомирщині пенсіонер застрелився на очах у десятків сусідів і рятувальників, які приїхали гасити його будинок. Фото - ТСН

У Новограді-Волинському на Житомирщині пенсіонер застрелився на очах у десятків сусідів і рятувальників, які приїхали гасити його будинок.

Чоловік спершу підпалив хату, а потім скоїв самогубство. Відео на мобільний телефон зняли сусіди – чоловік сидить на сходах свого будинку. Хата палає, але підійти до неї неможливо, бо господар погрожує зброєю, повідомляє ТСН.

"Він почав стріляти у людей. Хто знає, скільки в нього набоїв і що в нього у голові", - каже сусід Володимир Даниленко.

Люди викликали рятувальників, але і їх чоловік зупинив пострілом.

"Він просто вистрелив перед собою в землю, тобто показав, що обріз заряджений. Мабуть, уже мав свою думку, приставив рушницю до горла і вкоротив собі віку", - розповів заступник начальника 10 пожежної рятувальної частини Андрій Наумець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 15-річний Савелій Голуб повісився після пожежі в будинку

Будинок згорів майже ущент. Сусіди кажуть, що ця хата була під заставою у банку. Чоловік мав багато кредитів, які брав на лікування, – він кілька років боровся з тяжким онкологічним захворюванням. Після операції у Рівненському онкодиспансері приймав хіміотерапію. На лікування та поїздки до сусідньої області до лікарні бракувало пенсії, тому і брав кредити.

Допомогти чоловікові було нікому – мати та жінка померли, а з синами, які живуть у Росії, він не спілкувався. Люди припускають, пенсії, щоб погасити кредити, чоловікові не вистачало, і ймовірно, його доймали колектори. У той день, коли господар зважився на підпал і самогубство, його підвозили невідомі на іномарці.

Інформацію про колекторів, які могли довести чоловіка до самогубства, у поліції перевіряють. Відкрите кримінальне провадження.

У селі Лантратівка Троїцького району на Луганщині 61-річний Микола Величко підпалив хати 3 сусідам — братам Мамедовим та їхнім батькам. Потім спалив власний будинок, гараж із автомобілем "Славута" і застрелився. У селі кажуть, сусіди ворогували більше 20 років через межу.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік підпалив власний будинок і застрелився на очах десятків людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі