вівторок, 21 лютого 2012 09:52

Чиновника, який розстріляв на Київщині двох дівчаток, запроторили за грати

Чиновника, який розстріляв на Київщині двох дівчаток, запроторили за грати

Вишгородський районний суд Київської області 17 лютого обрав щодо чиновника, підозрюваного в пораненні з пістолета двох дівчаток у Димері Київської області, запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на весь термін досудового слідства. Про це повідомив начальник прес-служби Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Києві Микола Жукович.

34-річний підозрюваний є уродженцем Чернігівської області.

Він орендував квартиру в Димері і працював службовцем однієї з державних установ столиці.

Інцидент стався 28 січня, коли чоловік відкрив вогонь з пістолета для стрільби гумовими кулями по 4 дівчатках, які ховалися від морозу в під`їзді свого будинку, де проживав чиновник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Школярок підстрелили через гучний сміх

Він сказав дітям, що йому заважають їх гучні розмови.

Чоловік влучив одній з дівчаток у голову, а іншій у п'яту. В результаті першій довелося робити операцію і вона по сьогоднішній день перебуває в лікарні. Поранення другої постраждалої виявилося неважким.

Після скоєного чоловік спробував сховатися, але через деякий час був затриманий міліцією в столиці в квартирі його знайомої.

Хто той стрілець і звідки, сусіди не знають. Кажуть, у будинку чоловік оселився восени. Натомість, знають його машину - єдиний на подвір'ї представницький джип. Саме через нього, кажуть люди, власник неодноразово погрожував сусідам, козиряючи своєю, начебто, причетністю до СБУ.

За даним фактом розслідується кримінальна справа за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу (злісне хуліганство). Санкція цієї статті передбачає покарання до 7 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Чиновника, який розстріляв на Київщині двох дівчаток, запроторили за грати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі