вівторок, 10 січня 2023 09:39

Спецтема: Війна Росії проти України

Чи готує Росія новий масований удар по Україні ‒ Кім розповів

Чи готує Росія новий масований удар по Україні ‒ Кім розповів
Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім розповів про підготовку Росією нової ракетної атаки по Україні. Фото: facebook.com/VitaliiKimODA

Росія готуватиме новий масований ракетний удар по Україні. Але точної інформації про підготування атаки найближчим часом немає.

Росіяни підіймали в повітря кілька бомбардувальників, але для удару цього недостатньо, розповів в ефірі національного телемарафону голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З родиною та псом Патроном на грудях: Кім показав миле сімейне фото

Він також розповів, звідки бере інформацію про зліт російських винищувачів і пуски ракет.

"Це суміш логіки, інтуїції та джерел інформації. Є різні джерела, які свідчать про підвищену ймовірність удару. І коли це все починає працювати разом, імовірність, що буде ракетний удар велика. На зараз інформації про те, що підготовлений ракетний удар, я не маю, і про те, що є зліт, теж не маю. Але гадаю, що вони це робитимуть. Тому що це нелогічно вісім раз ударити, а на дев'ятий перестати. Хоча я на це сподіваюся", ‒ сказав Кім.

Минулої доби, 9 січня, Росія завдала по Україні вісім ракетних і 31 авіаційний удар. Загроза таких ударів по об'єктах критичної інфраструктури залишається на всій території України. Про це повідомив Генштаб Збройних сил України у ранковому зведенні 10 січня.

Нові російські ракети мають недоліки – падають росіянам на голови, не долітаючи навіть до кордону України. Деякі падають у Каспійському морі, заявив речник Повітряних сил України Юрій Ігнат в ефірі телемарафону.

Зараз ви читаєте новину «Чи готує Росія новий масований удар по Україні ‒ Кім розповів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі