неділя, 08 січня 2023 11:11

З родиною та псом Патроном на грудях: Кім показав миле сімейне фото

З родиною та псом Патроном на грудях: Кім показав миле сімейне фото
Віталій Кім показав святкове фото з родиною. Фото: 24tv.ua

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім разом з дружиною Юлією та сином Русланом привітали українців з Різдвом.

Відповідний допис опублікував в Instagram. Кім попозував у футболці із зображенням пса Патрона, а його кохана – в худі з жовто-блакитними написами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Осадча показала святкове фото з чоловіком і трьома синами

Хоча протягом війни Кім став символом почуття гумору, за його словами, він буває надто емоційним і навіть злим. Окрім сина, Віталій з дружиною виховують доньок Євгенію та Олександру.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Vitalii Kim (@kimkimvitalii)

Акторка, дружина телеведучого 35-річного Андрія Бєднякова 37-річна Анастасія Коротка поділилася атмосферним різдвяним фото з дітьми.

Дружина шоумена перебуває у Сполучених Штатах Америки, а Бєдняков – в Україні. В Instagram Коротка розмістила світлину, на якій позує на тлі ялинки та каміна. Її обіймає 7-річна донька Ксенія, а на руках Настя тримає двомісячного сина Остапа. Поруч із родиною також лежать пакунки з подарунками.

Зараз ви читаєте новину «З родиною та псом Патроном на грудях: Кім показав миле сімейне фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі