середа, 09 листопада 2011 11:54

Через масштабну пожежу на столичному складі довелося евакуйовувати 50 людей

Через масштабну пожежу на столичному складі довелося евакуйовувати 50 людей

Сьогодні о 00:15 годині до Головного управління МНС України в місті Києві надійшов виклик про пожежу на території підприємства "Укрінмаш" на вул.Невська,7-Б. Про це розповіли у прес-службі МНС міста Києва.

"По прибуттю підрозділів пожежнорятувальної служби столиці з'ясувалося , що горять дерев'яні матеріали на складі загальною площею 200 м2. Під час ліквідації пожежі було велике задимлення, виникла загроза розповсюдження вогню на поряд розташований 5 – поверховий житловий будинок. У зв'язку з цим, рятівниками було проведено евакуацію 50 мешканців житлового будинку", - розказали у відомстві.

Для ліквідації пожежі вогнеборцями було задіяно 12 одиниць основної техніки. Завдяки оперативним діям та професіоналізму вогнеборців о 2:33 годині пожежу вдалось приборкати.

В результаті пожежі жертв та постраждалих немає.

Нагадаємо, у Києві в Голосіївському районі горів ресторанний комплекс "Розгуляєво". Інцидент стався в середу, 2 листопада, у другій половині дня по вулиці Столичне шосе,70

Зараз ви читаєте новину «Через масштабну пожежу на столичному складі довелося евакуйовувати 50 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі