неділя, 04 вересня 2022 09:35

Спецтема: Війна Росії проти України

Британська розвідка назвала проблеми російських військ в Україні

Британська розвідка назвала проблеми російських військ в Україні
У російських військ в Україні проблеми із моральним станом та дисципліною. Фото: gettyimages.com

У російських військ в Україні проблеми із моральним станом та дисципліною.

Окрім втоми та великих втрат, однією з головних претензій особового складу армії загарбників до командування є невиплата зарплат, повідомляє британська розвідка.

У російській армії дохід військовослужбовців складається зі скромної основної зарплати. Її доповнюють різноманітними бонусами та надбавками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британська розвідка дала свіжий аналіз південного фронту

"Виникли значні проблеми з невиплатою значних бойових премій. Ймовірно, це пов'язано з неефективною військовою бюрократією. Причина також у незвичному правовому статусі "спеціальної воєнної операції" та відвертій корупції серед командирів", – йдеться у повідомленні британського міноборони.

Окрім того, РФ не забезпечує базові права для своїх військ, дислокованих в Україні. Включаючи форму, зброю та пайки. Це суттєво позначається на моральному стані більшої частини сил.

Російські окупанти планують укріпити оборону Криму москвичами, пітерцями й строковиками. Військовим комісаріатам Московської та Ленінградської областей, зокрема Москви й Санкт-Петербурга, вже дали вказівки масово призивати на службу місцевих жителів.

Російська Федерація намагається завербувати більше солдатів для війни проти України. Вербувальники РФ часто шукають новобранців у в'язницях, заявив на брифінгу високопосадовець Пентагону.

Зараз ви читаєте новину «Британська розвідка назвала проблеми російських військ в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі