субота, 14 січня 2023 13:21

Спецтема: Війна Росії проти України

Бої за Соледар: голова Донецької ОВА повідомив останні новини

Бої за Соледар: голова Донецької ОВА повідомив останні новини
Соледар перебуває під контролем українських військових. Втім, точаться і міські бої, і за межами міста. Фото: Генштаб ЗСУ

На Донеччині тривають запеклі бої за Соледар.

Однак Збройні сили України продовжують контролювати місто. Про це в ефірі телемарафону повідомив глава Донецької ОВА Павло Кириленко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський про Соледар: воїни завдають ворогу відчутних втрат

"Соледар перебуває під контролем українських військових. Втім, точаться і міські бої, і за межами міста, тому що ворог намагається просунутись декількома напрямками. Ворог зазнає величезних втрат", – сказав він.

Кириленко також наголосив, що хоч ситуація залишається складною, військове командування вживає всіх необхідних заходів для стабілізації ситуації.

На західних околицях Соледара майорить прапор України.

Наразі наші герої контролюють ситуацію, інтенсивні бої продовжуються. Про це повідомив командир окремої тактичної групи аеророзвідки S.A.R.G. "Птахи Мадяра" з позивним Мадяр в Telegram.

В ефірі телемарафону Мадяр розповів, що в місті продовжуються інтенсивні стрілецькі бої. Останню годину трохи затихла артилерія, оскільки вночі продовжувались серйозні артбатли.

Зараз ви читаєте новину «Бої за Соледар: голова Донецької ОВА повідомив останні новини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі