четвер, 17 липня 2014 21:09

"Боїнг" збили російським зенітно-ракетним комплексом "Бук"

"Боїнг" збили російським зенітно-ракетним комплексом "Бук"
Фото: facebook.com

Малайзійський "Боїнг" був знищений російським зенітно-ракетним комплексом ППО "Бук". Найближчі позиції українських військ перебувають на відстані 50 кілометрів від місця загибелі авіалайнера - ми не контролюємо територію, над якою був знищений "Боїнг". Ми не володіємо засобами ППО дальньої дії в зоні АТО, наші частини забезпечені виключно засобами військової ППО - "Шилка", "Тунгуска", які можуть вражати цілі виключно на відстані до 5 кілометрів. Таким чином, можна абсолютно відповідально констатувати - Україна абсолютно непричетна до загибелі "Боїнгу", і нам буде легко це довести.

Високопоставлене джерело "Цензор.Нет" в оперативному командуванні "Південь" прокоментував ситуацію із загибеллю малайзійського "Боїнга" під Торезом:

"17 липня жодних польотів над територією Луганської та Донецької областей українська авіація не скоювала. Україна може легко довести повна відсутність нашої авіації в небі - останній виліт був 16 липня ввечері за добу до трагедії з "Боїнгом". Найближчі позиції українських військ перебувають на відстані 50 кілометрів від місця загибелі авіалайнера - ми не контролюємо територію, над якою був знищений "Боїнг". Ми не володіємо засобами ППО дальньої дії в зоні АТО, наші частини забезпечені виключно засобами військової ППО - "Шилка", "Тунгуска", які можуть вражати цілі виключно на відстані до 5 кілометрів. Таким чином, можна абсолютно відповідально констатувати - Україна абсолютно непричетна до загибелі "Боїнгу", і нам буде легко це довести. Літак був знищений російським зенітно-ракетним комплексом ППО "Бук", російськими військовими фахівцями. 14 і 16 липня недалеко від маршруту, по якому йшов малайзійський літаків, що пролітали українські транспортні літаки Іл-76, але вони діяли на більш низьких висотах - у 6-7 тисяч метрів. Очевидно, російські фахівці переплутали "Боїнг" з нашим транспортом, і не звернули увагу на висоту польоту, і те, що лайнер йде по міжнародному повітряному коридору. Безсумнівно, будь-яка міжнародна комісія дуже швидко встановить всі обставини, які підтвердять цю версію, і дозволять викрити цей акт міжнародного тероризму, досконалий Росією".

Зараз ви читаєте новину «"Боїнг" збили російським зенітно-ракетним комплексом "Бук"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі