неділя, 09 серпня 2015 00:15

Біля Маріуполя внаслідок обстрілів поранили військового

Біля Маріуполя внаслідок обстрілів поранили військового
Фото: mnk.org.ua

У результаті обстрілу бойовиками позицій сил антитерористичної операції (АТО) в районі Маріуполя один з українських військовослужбовців дістав поранення. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив прес-офіцер сектору "М" Ярослав Чепурний.

"Вранці у нас були потужні обстріли наших позицій в районі населених пунктів Гранітне та Богданівка. Під Богданівкою і Гранітним (бойовики) застосовували самохідні артилерійські системи калібру 122 мм, заборонені мінськими угодами.

Також Гранітне обстріляли протитанковою керованою ракетою. У результаті одного з обстрілів було поранено нашого військовослужбовця. На щастя, поранення виявилося неважким, йому була надана медична допомога, він доставлений у лікувальний заклад. На даний час його життю небезпека не загрожує", - сказав Чепурний.

Нагадаємо, вчора впродовж дня бойовики 60 разів обстрілювали українські позиції. Донецький напрямок залишається найгарячішим на мапі зони АТО. 

 

Зараз ви читаєте новину «Біля Маріуполя внаслідок обстрілів поранили військового». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі