середа, 06 вересня 2023 04:36

Спецтема: Війна Росії проти України

Більшість росіян хочуть втекти з фронту, але їм заважають загороджувальні загони – ГУР

Більшість росіян хочуть втекти з фронту, але їм заважають загороджувальні загони – ГУР
Росіяни планують втекти з поля бою. Фото: Главком

У російській армії серед солдатів поширюється паніка, депресія та зневіра.

Більшість окупантів за можливості готові покинути територію України, але їм заважають загороджувальні загони, розповів представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов, пише Укрінформ.

"Якщо була би можливість відмовитись від виконання завдання, якщо б прибрати загороджувальні загони для боротьби з дезертирством, або загрозу кримінального переслідування, то більшість із них розвернулась і залишила б тимчасово окуповану територію України", – зазначив Юсов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меч пронизує Росію: Буданов і Нацбанк презентували унікальну монету

Він також повідомив, що в Росії деякі люди обирають шлях протидії режиму Путіна.

"Це ж не секрет - є цілі підрозділи колишніх громадян Російської Федерації, або діючих громадян, які обрали для себе зі зброєю в руках боротись проти Путіна і проти російської агресії, і захищати Україну. І ці люди віддають свої життя", – додав Юсов.

Російські окупанти на Донеччині масово дезертирують, голодують, потребують елементарних речей. Командування не дає їм не те, що відпусток – навіть не відпускає з позицій.

Тому мобілізовані росіяни просто розбігаються, поскаржився матері російський окупант у розмові, перехоплення якої опублікувало Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Зараз ви читаєте новину «Більшість росіян хочуть втекти з фронту, але їм заважають загороджувальні загони – ГУР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі