вівторок, 08 жовтня 2019 12:23

Били та принижували: поліцейські жорстоко допитали затриманих

Били та принижували: поліцейські жорстоко допитали затриманих
Поліцейські побили затриманого на допиті. Фото: 5.ua

Двоє інспекторів Управління патрульної поліції Одеської області жорстоки побили затриманих. Так вимагали зізнатися у злочині.

"Двоє поліцейських на Одеському залізничному вокзалі незаконно затримали двох осіб і доправили до відділку. Там просто таки "вибивали" зізнання у вчиненні крадіжки золотого ланцюжка. Психологічний тиск, погрози розправи, застосування гумового кийка, приниження - ось методи, якими правоохоронці хотіли отримати потрібні покази від громадян", - повідомив директор ДБР Роман Труба у своєму Telegram.

Учора поліцейським повідомили про підозру в катуванні. За словами Труби, у ДБР є кілька проваджень щодо жорстоких дій правоохоронців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейські відвезли на цвинтар і побили затриманого

"Така історія, на жаль, не поодинока. У ДБР є кілька проваджень за фактом жорстоких дій із боку правоохоронців. Насилля та катування - далеко не ті методи, за якими мають працювати ті, хто захищає закон і бореться зі злочинністю", - підкреслив директор Держбюро.

21 вересня на залізничній станції "Соснівка" у Сокальському районі на Львівщині поліцейські розігнали активістів, які блокували вагони з російським вугіллям. Побили місцевих, які намагалися їм завадити.

Зараз ви читаєте новину «Били та принижували: поліцейські жорстоко допитали затриманих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі