вівторок, 15 березня 2016 08:25

Бійці АТО під Новотроїцьким потрапили під танковий обстріл

Бійці АТО під Новотроїцьким потрапили під танковий обстріл
Фото: tsn.ua

Російсько-терористичні війська продовжують обстрілювати бійців АТО на Донецькому та Маріупольському напрямках.

Про це розповів речник штабу АТО Сергій Жмурко.

"Минулої доби зафіксоване збільшення обстрілів на Світлодарській дузі. Ворог 6 разів обстріляв наші опорні пункти в Зайцевому - з мінометів калібру 120 та 82-мм, гранатометів і кулеметів. А в Новгородському та Майорську - з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Позиції ЗСУ поблизу Луганського, Пісків та Верхньоторецького російські найманці обстріляли з автоматичних гранатометів та кулеметів великого калібру. А укріплення поруч з Авдіївкою - з міномета та автоматичних гранатометів.

На Маріупольському напрямку в районі Новотроїцького близько 19.00 бойовики з танку випустили по позиціях сил АТО 18 снарядів та 25 мін з мінометів калібру 82 мм.

Захисників Мар'їнки, Красногорівки, Широкиного та Талаківки російські терористи обстріляли з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - розповів Жмурко.

За його словами, станом на 8 годину бойовики вже тричі відкривали вогонь по позиціях українських військ.

Зараз ви читаєте новину «Бійці АТО під Новотроїцьким потрапили під танковий обстріл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі