середа, 17 серпня 2011 19:32

Безпритульні пси погризли "Сітроєн" на 15 тисяч гривень

Безпритульні пси погризли "Сітроєн" на 15 тисяч гривень

У столиці безпритульні собаки вночі погризли бампер автомобіля марки "Сітроєн", розірвали електропроводи, прокусили колесо і подряпали покриття. Господині машини Людмилі доведеться витратити на її ремонт 15 тисяч гривень (майже 2 тисячі доларів). Про це повідомляє ТСН.

Міліціонери, викликані на місце події, відбулися лише жартами. Місцеві комунальники також відхрестилися від собак. За їхніми словами, вони є, але живуть в сусідньому приватному секторі. Робітники ЖЕКу відмовилися також ловити собак, і погодилися лише подати заявку на відлов. Але після стерилізації собак все одно повинні повернути.

З якої причини собаки напали на автомобіль, невідомо. За словами експертів, тварина не стала б гризти її просто так, швидше вона б гризла кістку. Вони припускають, що власники будинку, біля якого стояв автомобіль, могли чомусь його змастити.

Так що відшкодувати збитки Людмилі не вдасться. Юристи не бачать судової перспективи у ційсправі.

"Чинне законодавство України не регулює питання відшкодування збитків особі, якій було завдано шкоди бездомними тваринами", - зазначив юрист Ярослав Олійник.

Зараз ви читаєте новину «Безпритульні пси погризли "Сітроєн" на 15 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі