середа, 13 березня 2019 18:39

Багатодітну матір 24 рази вдарили ножем

Багатодітну матір 24 рази вдарили ножем
Лілія Гордєєва сама виховувала дітей та доглядала сліпу матір. Фото - facebook.com

13 березня минає рік із дня вбивства 42-річної Лілії Гордєєвої з Фастова на Київщині. На жінку напали поблизу дитячого садка. Вдарили 24 рази ножем.

Попередньо вбивство замовила бізнес-партнер Лілії 56-річна Алла Домасенко із сином 23-річним Іваном. Виконавці — 44-річний Олексій Єрмолович із сином Дмитром, 23 роки. Вони — працівники автомийки в селі Путрівка Васильківського району на Київщині, співвласницею якої була загибла.

Обвинувачені уже рік під вартою. Проте справа досі не слухається по суті, розповіла кореспондентові Gazeta.ua адвокат потерпілих Валентина Коваль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Це вже навіть не Чикаго: у власному будинку розстріляли подружжя підприємців

"Вже рік як за обвинуваченням у замовному вбивстві заарештовано Аллу Домасенко, Івана Домасенко, Олексія Єрмоловича та Дмитра Єрмовловича. Домасенка Віктора, на якого одразу вбивця вказав, як на одного з замовників, слідство та прокуратура в упор не бачать і не хочуть бачити. Поліція саботує слідство відносно нього. Є версія такої "сліпоти" бо Домасенко Віктор рідний брат судді Печерського суду міста Київ. Вже рік, а справа досі не в суді. Такий механізм відомий: справа яку і закрити не можна , бо викликала великий резонанс, і судити не можна, бо інтереси зачеплені " крутих"... Розраховують, що протягнеться і забудеться", - каже Валентина Коваль.

Лілія Гордєєва сама виховувала дітей — 9-річну Софію та 3-річного Любомира. Доглядала сліпу матір. Старший син 21-річний Микита навчався в Польщі. Її чоловік помер раніше. У день нападу ішла за наймолодшим сином у садочок. Не дійшла кілька метрів. Після поранення змогла перейти у лікарню через дорогу. Але врятувати її не змогли.

Зараз ви читаєте новину «Багатодітну матір 24 рази вдарили ножем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі