субота, 19 листопада 2022 08:31

Спецтема: Війна Росії проти України

"Аж миготить" – у Маріуполі побільшало окупантів, кадировців і військової техніки

"Аж миготить" – у Маріуполі побільшало окупантів, кадировців і військової техніки
До Маріуполя Донецької області продовжує прибувати російська військова техніка. Фото: скріншот

Російська військова техніка продовжує прибувати й слідувати транзитом через тимчасово захоплений Маріуполь Донецької області.

Окупантів побільшало як у самому місті, так і в Микільському й Мангуші. Відео опублікували місцеві Telegram-канали 19 листопада.

"Цікаво, але мангушани почали відверто переживати, оскільки там русня їде лише головними вулицями й постійно зупиняється вже в центрі. Місцеві побоюються, що прилетить "привіт" до них", – зазначили в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бетонні загородження, траншеї й авіація: російські окупанти будують лінію оборони в Криму

У центрі Маріуполя – на проспекті Металургів та Центральному ринку – помітили кадировців.

"Аж миготить. Їх стада прибуло багато разом із новим гауляйтером-оленярем. Русня. Ми бачимо. Фіксуємо. Передаємо", – додали в описі під відео.

Російські окупанти почали будівництво оборонних споруд навколо захоплених міст. Для цього два заводи виготовляють бетонні пірамідальні протитанкові споруди, які ще називають "зуби дракона".

Росія встановила оборону від наступу Збройних сил України навколо Маріуполя Донецької області. Про це повідомляє міністерство оборони Великої Британії з посиланням на дані своєї розвідки.

Зараз ви читаєте новину «"Аж миготить" – у Маріуполі побільшало окупантів, кадировців і військової техніки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі