пʼятниця, 03 березня 2023 15:36

Авіакатастрофа у Броварах: прем'єр повідомив нові подробиці розслідування

Авіакатастрофа у Броварах: прем'єр повідомив нові подробиці розслідування
18 січня у Броварах на Київщині впав гелікоптер ДСНС. Загинули 14 людей, із них одна дитина. Фото: Лілія Мицко

У слідства є дані "чорної скриньки" вертольота, який в січні впав у Броварах на Київщині.

"Чорну скриньку", знайдену на місці авіакатастрофи, розшифрували у Франції. Про це сказав прем'єр-міністр Денис Шмигаль на пресконференції у Києві, повідомили "Суспільне".

Прем'єр заявив, що наразі немає інформації, яку міг би публічно озвучити. Сказав, що результати слідства мають бути найближчим часом, оскільки виконано велику роботу, пише "Інтерфакс-Україна".

"Є дуже зрозумілі результати технічного стану вертольота. Усі матеріали з "чорної скриньки" збережені, вони якісні", – повідомив прем'єр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Трагічно загинув мій друг. Досі не можу цього усвідомити" ‒ Резніков про Монастирського

"Я так само, як і ви, чекаю результатів слідства. Думаю, що вони будуть найближчим часом. Там дійсно вже велика робота пророблена. Є всі матеріали з чорної скриньки, вони збережені, якісні. Слідство далі опрацьовує вже деталі й думаю, що найближчим часом отримаємо результат", – сказав Шмигаль.

18 січня вранці вертоліт ДСНС впав біля дитячого садка в Броварах на Київщині.

В авіакатастрофі загинули міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, перший заступник міністра Євгеній Єнін, державний секретар Юрій Лубкович. Загинули всі, хто перебував на борту.

Загинули 14 людей, серед загиблих дитина. Служба безпеки України розглядає три версії трагедії.

Зараз ви читаєте новину «Авіакатастрофа у Броварах: прем'єр повідомив нові подробиці розслідування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі