вівторок, 17 травня 2016 15:32

Активісту руху Наливайченка "Справедливість" спалили автомобіль

Активісту руху Наливайченка "Справедливість" спалили автомобіль
скріншот з відео

Сьогодні говорити правду про корупціонерів стає вкрай небезпечною справою, і прямі погрози про насильницьке перешкоджання діяльності слід сприймати дуже серйозно.

Так, в ніч з 16 на 17 травня, був спалений автомобіль активіста руху Наливайченка "Справедливість" і глави Громадська рада Крюківщини Олени Цибульської.

Цибульська впевнена, що цей факт – це спроба зупинити її діяльність по відстоюванню інтересів учасників АТО, які так і не отримали ділянки землі, право на які гарантувала держава. На своїй сторінці у Фейсбук вона написала, звертаючись до сільського голови Крюківщини: "Це і є протидія моїм діям, про які ви говорили після сесії?".

Нагадаємо, кілька днів тому Цибульська разом з активістами, які пройшли АТО, не дозволили "узаконити" депутатами сільської ради Крюківщини 4 Га землі.

У свою чергу керівник руху Наливайченка "Справедливість" у Київській області Костянтин Бєдовой впевнений, що ті, хто таким чином усуває опонентів, отримають адекватну відповідь:
"Це не перший замах на майно громадських активістів, що мужньо відстоюють суспільні інтереси! Погрози лунали після прес-конференції "Хто краде землю на Київщині?".

Раніше підпали і навіть обстріл сільскогосподарської техніки з РПГ, вже були вчинені відносно голови Києво-Святошинського осередку "Справедливості", активіста "Антикорупційного руху Валентина Наливайченка" Святослава Козирєва. Зважаючи на те, що сільський голова Крюківщини раніше вже погрожував активістам Громадсько-політичного руху Валентина Наливайченка "Справедливість", команда Київської області вимагає притягнення винних до відповідальності! Або влада повинна визнати свою пряму причетність до переслідувань!".

Зараз ви читаєте новину «Активісту руху Наливайченка "Справедливість" спалили автомобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі