середа, 11 січня 2023 21:51

Спецтема: Війна Росії проти України

Як українські снайпери нищать окупантів на Бахмутському напрямку: унікальне відео

Як українські снайпери нищать окупантів на Бахмутському напрямку: унікальне відео
Сили спеціальних операцій ЗСУ показали відео, як українські снайпери нищать окупантів на Бахмутському напрямку. Фото: скріншот з відео

Українські захисники продовжують знищувати російських загарбників.

Зокрема, Сили спеціальних операцій ЗСУ показали відео, як українські снайпери нищать окупантів на Бахмутському напрямку, що є однією із найгарячіших точок на фронті. Унікальні кадри опублікували на сторінці ССО у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вся еліта армії РФ кинута на Соледар: офіцер ЗСУ

"Противник під Бахмутом безперестанку намагається наблизитися до позицій воїнів Сил оборони і захопити їх. Це відбувається і вдень, і вночі. Утім, снайпери ССО влучним вогнем нищать ворога, якому не допомагають ані темрява, ані спроби сховатися", – йдеться у повідомленні під відео.

Російські війська продовжують спроби наступу на Донбасі.

Противник атакує українські позиції на кількох напрямках. Про це свідчить карта бойових дій в Україні на 11 січня від міноборони Великої Британії.

За даними розвідки країни, російські сили намагаються розвивати наступ у Донецькій та Луганській областях. Найзапекліші бої йдуть у районі Соледара, Бахмута, Кремінної та Сватового.

Зараз ви читаєте новину «Як українські снайпери нищать окупантів на Бахмутському напрямку: унікальне відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі