субота, 25 лютого 2012 18:46

19-річна жінка народила в туалеті та викинула немовля на смітник

19-річна жінка народила в туалеті та викинула немовля на смітник

В Запорізькій області 19-річна жінка викинула на смітник новонароджену дитину. Про це повідомляє у суботу прес-служба МНС України.

До чергової частини Гуляйпільського райвідділу міліції ГУМВС України в Запорізькій області 21 лютого зателефонувала жінка, яка заявила, що на звалищі за містом вона знайшла тіло немовляти. На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група райвідділу у повному складі, кінологічна служба, працівники кримінальної міліції у справах дітей. Правоохоронці побачили замерзлого новонародженого хлопчика в поліетиленовому пакеті серед сміття.

Тіло дитинки було направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини його смерті. А весь особовий склад райвідділу було орієнтовано на пошуки матері немовляти. Протягом доби породілля була знайдена.

Жінка зізналась, що вдень 16 лютого пішла в туалет і там народила живого хлопчика, потім поклала його в поліетиленовий пакет і винесла в бак для сміття біля будинку. Молода матір запевняла, що пішла на такий жахливий крок тільки через те, що її чоловік не хотів ще одну дитину, бо в родині вже був хлопчик 2010 і дівчинка 2009 років народження. 26-річний голова родини пригрозив, що розлучиться з жінкою, якщо вона народить третю дитину, яку він годувати не збирається.

Всі спроби перервати вагітність не давали результатів і молодиці залишалось тільки приховувати "своє цікаве становище" до кінця вагітності.

Як розповів начальник Гуляйпільського райвідділу міліції Вадим Боровик, наразі стосовно затриманої порушено кримінальну справу за ст. 117 (Умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України. Такий злочин карається позбавленням волі на строк до п'яти років. Ведеться слідство.

Зараз ви читаєте новину «19-річна жінка народила в туалеті та викинула немовля на смітник ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі