четвер, 07 серпня 2014 10:51

18 українських солдат із зони АТО досі залишаються в Росії

18 українських солдат із зони АТО досі залишаються в Росії
Фото: google.com.ua

У Російській Федерації залишаються 18 українських військовослужбовців, які раніше перейшли кордон після багатогодинного обстрілу в зоні проведення антитерористичної операції.

"Там, в Росії, залишилися 18 військовослужбовців. Йдуть переговори", - повідомив прес-секретар Міноборони Богдан Сеник в ефірі телеканалу "112.Украина" в четвер вранці.

Він також зазначив, що, за інформацією штабу АТО, з українськими військовослужбовцями працюють представники спецслужб Російської Федерації.

Як повідомлялося, 72-я і 79-я бригади Збройних сил України фактично знаходилися в оточенні і піддавалися регулярним артобстрілам як з боку бойовиків з території України, так і з території Російської Федерації.

У загальному 449 українських військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції в східних областях, перетнули з 1 по 4 серпня кордон РФ за допомогою місії спостерігачів ОБСЄ, після чого попросили допомоги у поверненні в Україну. Майже всі вони покинули територію РФ 4 і 5 серпня.

 

Зараз ви читаєте новину «18 українських солдат із зони АТО досі залишаються в Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі