субота, 28 квітня 2012 20:33

Спецтема: Вибухи у Дніпропетровську

1,5 млн. грн. і путівки в "Артек" - допомога Кабміну жертвам терактів

1,5 млн. грн. і путівки в "Артек" - допомога Кабміну жертвам терактів
Дніпропетровській ОДА доручено до 10 жовтня відзвітувати про використання виділених коштів. Фото: azarov.ua

Кабінет міністрів України розпорядився виділити 1,5 млн. грн. із резервного фонду держбюджету для надання допомоги постраждалим від вибухів 27 квітня в Дніпропетровську.

Як повідомляється на урядовому порталі, відповідне розпорядження №245-р "Деякі питання щодо надання допомоги постраждалим в результаті вибухів в м. Дніпропетровську і стабілізації ситуації в місті" прем'єр-міністр Микола Азаров підписав у п'ятницю.

Розпорядженням також доручено Міністерству охорони здоров'я "забезпечити безкоштовне лікування постраждалих, надання їм необхідних лікарських засобів та психологічної допомоги, а також організувати їх санаторно-курортне лікування".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Краще б уже того Януковича підірвали" - медпрацівниця про приїзд президента

"Міністерству соціальної політики, Міністерству фінансів разом із Державним управлінням справами вирішити в установленому порядку питання щодо безкоштовного оздоровлення дітей, постраждалих у результаті вибухів, у державному підприємстві" Міжнародний дитячий центр "Артек", - наголошується в тексті розпорядження, опублікованому на урядовому порталі.

Дніпропетровській облдержадміністрації доручено спільно з іншими відомствами вжити заходів "до стабілізації ситуації в Дніпропетровську", "до ліквідації наслідків вибухів, безперебійної роботи систем життєзабезпечення населення", затвердити перелік витрат, пов'язаних із наданням допомоги постраждалим, і до 10 жовтня відзвітувати про використання коштів, виділених цим розпорядженням.

Зараз ви читаєте новину «1,5 млн. грн. і путівки в "Артек" - допомога Кабміну жертвам терактів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі