четвер, 14 липня 2011 19:16

14-річну школярку вбив струм у ванній кімнаті

14-річну школярку вбив струм у ванній кімнаті

13 липня в селі Кочержинці Уманського району на Черкащині 14-річну школярку вразило струмом. Дівчина перебувала у ванні в своїй квартирі. Ймовірна причина трагедії — намок електроподовжувач.

За повідомленням рятувальників, мати загиблої, щоб врятувати доньку присипала тіло землею, але це не допомогло. Дівчина загинула.

"Матір почула крик доньки з ванни, – розповів фахівець з питань ЦЗ та РНФ Уманського відділення МНС Артем Гуня. – Коли жінка забігла у ванну, то побачила доньку на землі. Пральна машинка працювала, поруч був мокрий електроподовжувач".

Швидка допомога, яка прибула на місце події нічим не змогла допомогти – дівчина загинула.

Раніше повідомлялося, 10 червня в селі Печанівка Романівського району Житомирської області двох братів-близнюків вразило струмом, коли вони залізли на дах вагону на станції Печанівка Південно-Західної залізниці. Один з них помер, інший отримав 80% опіків тіла. Напруга над вагонами становить 27,5 тисяч вольт. Уразитись можна, не торкаючись дротів – заряд пробиває повітря в радіусі метра. У вологу та дощову погоду до двох метрів.

 


Зараз ви читаєте новину «14-річну школярку вбив струм у ванній кімнаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі