середа, 28 липня 2010 15:17

У Криму 2-річна дитина загинула через бойлер

У Криму 2-річна дитина загинула через бойлер

У Криму 2-річний хлопчик загинув від ураження електрострумом.

Як повідомили у прес-службі кримського управління МНС, нещасний випадок стався у с. Насипне (Феодосія).

Попередньо встановлено, що причиною трагедій став електричний бойлер, встановлений з грубими порушеннями правил підключення електроустановок.

Ведеться слідство.

Напередодні 5 українців загинули від ураження електрострумом. Зокрема на Одещині від електрики померла 7-річна дитина.

Так, у райцентрі Горностаївка Херсонської області під час незаконного підключення власного будинку до електромережі в результаті удару електричним струмом загинув чоловік.

У Тернопільській області у власному дворі чоловік босою ногою доторкнувся до дроту заземлення, який був виведений від бойлера з ванної кімнати, а рукою взявся за металеву драбину, після чого отримав розряд струму.

На Одещині через ураження струмом загинула дитина. За попередніми даними, 7-річний хлопчик отримав смертельне ураження струмом, вхопившись за обірваний електропровід біля будинку.

18 липня 25-річний киянин на власному авто врізався в стовп. Від удару останній звалився. Чоловік вийшов із салону подивитись наскільки пошкоджений автомобіль. В цей час з підкошеної опори електропередача обірвався електричний дріт. Чоловіка вразило струмом.

Нагадаємо, на Львівщині дитину, яка фотографувалась, вбило струмом.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «У Криму 2-річна дитина загинула через бойлер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі