понеділок, 14 червня 2021 06:10

У 90 років одружився вчетверте - що говорив про жінок Григорій Чапкіс

У Києві зупинилося серце хореографа Григорія Чапкіса. У лютому йому виповнився 91 рік. Він одружувався чотири рази. Торік у вересні побрався із директоркою ювелірного магазину Людмилою. Вона була молодша від чоловіка на 52 роки.

Журнал "Країна" публікував поради хореографа про те, як завоювати жінку. Пропонуємо згадати найцікавіші.

Не варто запрошувати дівчину на побачення й думати, як опинитися в ліжку з нею. Думати треба про те, що можете дати їй: подарувати квіти, пригостити чимось смачним. Жінки люблять чоловіків, які думають не про те, що можуть взяти, а про те, що можуть дати.

Можна недорогий подарунок піднести так, щоб надовго запам'яталося. А можна купити діамантове кольє, кинути на стіл і сказати: на, жери. Ти ж хотіла.

Автор: Тарас Подолян
  ригорій Чапкіс одружувався чотири рази. Торік у вересні побрався із директоркою ювелірного магазину Людмилою. Вона була молодша від чоловіка на 52 роки
ригорій Чапкіс одружувався чотири рази. Торік у вересні побрався із директоркою ювелірного магазину Людмилою. Вона була молодша від чоловіка на 52 роки

Самому подарунки краще не купувати, бо іноді жінкам важко догодити. Можна сказати бачив у магазині гарні туфлі. Думаю, тобі вони пасували б. Давай поміряємо. Або зайшли до крамниці, а вона очей не зводить із сукні. Попросіть приміряти. Наступного дня купіть і подаруйте на якесь свято.

Жінки не люблять жадібних і скупих. Перші жаліють гроші на жінок, друзів і рідних. Але собі водночас ні в чому не відмовляють – можуть за вечір програти велику суму в казино чи витратитися на коханку. Скупі відрізняються від них, бо жаліють навіть на себе: ходять у брудній сорочці, порваному взутті, не бувають у перукарні.

Компліменти слід говорити постійно: у тебе такі гарні очі, тобі так пасують ці туфлі, ти маєш такий приємний запах. Якщо ж вам щось не подобається, про це краще промовчати.

Телефонувати жінці потрібно кілька разів на день. Особливо, коли не надто добре почува­ється. Дзвониш і питаєш: сонечко моє, ти випила пігулку? Ти була в лікаря? Проконсультувалася? Якщо жінка хвора й чоловік за день про неї не згадав, буде скандал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Пройшов підпілля, табори. Не зламався" - помер член ОУН Орест Васкул

Не можна брехати. Маленька брехня породжує велику недовіру. Після такого стосунки реабілітувати дуже важко.

Григорій Чапкіс народився 24 лютого 1930 року в Кишиневі. Танцювати почав у 10 років, а вже у 20 працював хореографом у Театрі імені Івана Франка. З 1955 знаменитість виступав у складі Державного ансамблю танцю УРСР під керуванням Павла Вірського. Співпраця тривала цілих 27 років. Згодом Чапкіс відкрив власну школу та став суддею шоу "Танці з зірками". Помер 13 червня, Балетмейстер хворів останнім часом. Узимку хореограф кілька разів потрапляв до реанімації через двостороннє запалення легень, яке йому діагностували у грудні 2020.

Зараз ви читаєте новину «У 90 років одружився вчетверте - що говорив про жінок Григорій Чапкіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі