неділя, 03 травня 2020 15:10

Солістку гурту Фрістайл кремували

Солістку гурту Фрістайл кремували
Ніна Кірсо народилася в Полтаві. Була солісткою гурту Фрістайл. Фото: Facebook

Солістку групи Фрістайл Ніну Кірсо, яка померла 30 квітня, кремували. Жінка померла у 56 років. Її поховають в Полтаві.

Про це у Faсebook написала її сестра Алла Кірсо.

"Сьогодні Ніноччина душа потрапила до раю, прошу молитов про Царство небесне! Ми попрощалися з нею. Зараз Анатолій Розанов повертається в Полтаву з її прахом, а завтра відбудуться похорони. Амінь", – йдеться у повідомленні.

Ніна Кірсо впала у кому в червні 2018 року після інсульту. Тоді її знайшли непритомною у власному будинку. Чоловік і син жінки в цей час були на гастролях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загадково помер автор фільмів про ляльку Чакі

На початку травня 2019-го рідні повідомили, що Ніна Кірсо вийшла з коми. Але її стан не покращувався. У Ніни Кірсо не з`явилася концентрація, незважаючи на те, що її очі були відкритими. Згодом з'ясувалося, що жінка давно страждала від гіпертонії, але ігнорувала симптоми.

Ніна Кірсо народилася 4 серпня 1963 року. Родина солістки була досить музичною - батько професійно грав на акордеоні, а мати співала. В 7 років Ніна Кірсо пішла до музичної школи.Не дивлячись на успіхи в музичній сфері, співачка вступила в будівельний інститут і стала дипломованим інженером. Потім вона приєдналася до групи Олімпія Анатолія Розанова. 1988 року склад Олімпії змінився, і вона стала називатися Фрістайл.

Зараз ви читаєте новину «Солістку гурту Фрістайл кремували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі