четвер, 25 січня 2018 18:01

"Немає негарних фігур" - пішла з життя дизайнер Анжела Павлова
8

Дизайнер з Черкас Анжела Павлова загинула у аварії на трасі біля Борисполя. Їй було 52 роки.

"За тиждень у Києві проходитиме виставка нової колекції Анжели. Вона їхала домовлятись щодо неї. Підготувала нову колекцію, зробила фотосесію. Вона любила усе позитивне і красиве. Цінувала в людях чесність, справжність. Була людиною твердих переконань. Говорила свою думку, незважаючи ні на кого. Багато мандрувала, постійно удосконалювала себе. Труднощі її не лякали, вони її тільки зміцнювали. Дуже любила котів. Рятувала кошенят, вдома постійно жили двоє-троє", - розповідає подруга Лариса Воропай.

Анжела Павлова була відомим Черкаським дизайнером
Фото: Фото: facebook.com
Анжела Павлова була відомим Черкаським дизайнером
Анжела Павлова була відомим Черкаським дизайнером
Анжела Павлова була відомим Черкаським дизайнером
Анжела Павлова була відомим Черкаським дизайнером

Анжела Павлова - засновниця торгової марки "Ангел". Була одружена, мала доньку та двох онуків.

"Вона любила готувати, знала багато рецептів. Робила великі застілля з різноманітними стравами, була уважна до гостей. Своїм прикладом показувала, що можна бути успішною бізнесвумен та вишуканою жінкою", - продовжує Воропай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер боєць АТО

Прощання з Анжелою Павловою відбудеться 26 січня об 11:00 у черкаському Будинку трауру. Її планують поховати на міському кладовищі №2.

"Я у неї одягалась останні два-три роки. Вона робила дуже гарні моделі. Ми її запрошували до нас в університет, щоб проводила семінар "Дресс-код викладача". Говорила, що викладач повинен одягатися так, щоб студент одразу розумів, хто перед ним - доцент чи професор. Грошей за зустрічі не брала, клієнтам робила великі знижки. Індивідуально підбирала одяг на кожен тип фігури, знала як підкреслити сильні сторони і як приховати недоліки. Казала, що немає негарних фігур", - розповідає клієнтка дизайнера Інна Лук'янець.

У Криму померла вагітна, яку лікарі вигнали на вулицю посеред ночі. Порушили кримінальну справу після смерті вагітної 21-річної Тетяни Пименовой з села Донське Сімферопольського району. Їй, за словами родичів, відмовили в госпіталізації через відсутність документів.

Зараз ви читаєте новину «"Немає негарних фігур" - пішла з життя дизайнер Анжела Павлова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі