понеділок, 29 липня 2019 16:44

"Не тиражуйте неправду" - помічник Тимчука спростував версію про самогубство

"Не тиражуйте неправду" - помічник Тимчука спростував версію про самогубство
Упродовж двох тижнів "пияцтва і депресії" Тимчук проводив зустрічі, спілкувався з колегами, в тому числі іноземними, і керував колективом, роздаючи доручення Фото: BBC.com

В оточенні народного депутата Дмитра Тимчука, який за дивних обставин загинув при чищенні нагородної зброї, спростували версію про його пияцтво і самогубство.

Подробицями дня, коли сталася трагедія, на 40-й день після смерті поділився у Facebook друг і помічник нардепа Олексій Копитько.

"Якісь мутні "експерти" на зливних бачках кажуть, ніби щось знають про роботу групи ІС. Якісь виродки почали розганяти брехню, вибірково цитуючи матеріали слідства і вигаданих "джерел в оточенні". Мовляв, "Тимчук 2 тижні пиячив через депресію, а потім вчинив самогубство", - сказав він.

Існує кілька аргументів, які ставлять під сумнів припущення про суїцид. 19 червня близько 12:30, не знаючи про те, що трапилося, до будинку, де жив Тимчук, під'їхав колега, який підвозив його до Ради.

"О 13:00 Діма мав виїхати на засідання комітету. Якщо плани змінювалися, він завжди попереджав. Цього разу за годину до планового виїзду "відбою" не було. Це означає, що плани не змінювалися. І перекреслює всі домисли про пияцтво", - розповів Копитько.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Тимчука розповіла про останні хвилини його життя

Упродовж двох тижнів "пияцтва і депресії" Тимчук проводив зустрічі, спілкувався з колегами, у тому числі іноземними, і керував колективом, роздаючи доручення.

"Тому всі, хто тиражує неправду про Діму через дурість, не робіть цього", - сказав помічник Тимчука.

Правоохоронці спочатку розглядали 3 версії загибелі нардепа Тимчука: нещасний випадок, недбалість або кримінал. Згодом джерела повідомили, що слідство розглядає самогубство як основну версію загибелі.

Зараз ви читаєте новину «"Не тиражуйте неправду" - помічник Тимчука спростував версію про самогубство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі