пʼятниця, 01 лютого 2013 06:00

Залізничні квитки перепродують таксистам

45-річна Тетяна Мельник із міста Гнівань Вінницької обл. працює касиром залізничної станції.

— Робота подобається, бо всігда є свіжа копійка. Особенно гарна прибиль перед Новим роком і після, перед школою і в морський сезон. Білєти є всігда, але не кожен може їх купити, — пояснює Тетяна. — Родичі й знакомі часто просять білет за день-два до відправлення. Тоді знімається бронь. Пасажирам кажу, що нема нічого, а сама притримую пару білетів — нижні місця, не бокові й не біля туалету. За тиждень із десяток таких продаю.

На одному квитку до Москви касирка додатково має 50 грн. Улітку доплачують за квитки до Сімферополя.

Пасажирам, що купують у касі, недодає решту.

— Люди спішать. Перевіряють число та місце. Я гривню-дві не додаю. За день можна мати 40-50 гривень. У Києві касири хорошо заробляють, особенно на празники. Друкують 20-30 білетів, продають таксистам із наваром по 20 гривень. Таксисти самі собі напитують пасажирів. На празники збувають білети наполовину дорожче. Ще легше купити білети через інтернет, на сайті "Інтернет-квиток".

За місяць Тетяна Мельник має 1200-1500 грн додаткового заробітку.

Раз на три місяці отримує премію.

— Дають 800-1000 гривень. Але це треба років вісім проробити, щоб тебе подали на премію. За це ділимось із завбілетними касами — по 300 гривень із премії віддаємо.

Зараз ви читаєте новину «Залізничні квитки перепродують таксистам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі