четвер, 04 березня 2010 19:47

Володимир Ковтун продає квіти за гуртовими цінами

Вуличні квіткарки тепер продають троянди до 25 грн за квітку. Зазвичай 8 березня ціни підвищують удвічі.

Квіти краще купувати оптом. Їх продають у коробках по 20 шт. Ціна — від 7 грн. Торік троянди в коробках продавали від 3,9 грн за штуку.

28-річний Володимир Ковтун днями відкрив квіткову крамницю на вул. Костянтинівській у столиці. На полицях розставив десятки букетів. Найдешевші троянди по 8 грн. Орхідеї — від 300 грн. Тюльпани — 10. Обіцяє торгувати за оптовими цінами, щоб привабити побільше клієнтів.

— Я в квітковому бізнесі 15 років. Торік за три дні перед 8 березня продав чотири тисячі тюльпанів. — Один клієнт купив одразу три сотні жовтих тюльпанів. Це в розпал кризи.  Раніше я продавав перед 8 березня і п"ять тисяч, — розповідає. — Тепер свято випадає після вихідних. У суботу й неділю теж добре купують. Отже, буде хороша торгівля.

Квіти доставляють у магазин із гуртових баз. За тиждень до свят вони щодня підвищують оптові ціни на 50 коп. за штуку.

— Не беріть другий сорт. Таким часто торгують у підземних переходах. Там нічого не викидають. Я купую лише свіжий товар. Якщо якась база підсуне залежані троянди чи тюльпани, більше в них не замовлятиму.

Якісні тюльпани та троянди в прохолодному приміщенні стоять два тижні. Володимир радить підрізати корінці, міняти воду та обприскувати бутони. Це подовжить життя квітам.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Ковтун продає квіти за гуртовими цінами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі