пʼятниця, 30 березня 2018 00:05

Увесь вільний час проводжу за комп'ютером

24-річна Іванна Томс зі Львова продає через соцмережі базу постачальників одягу, взуття, біжутерії, парфумерії, електроніки, іграшок, косметики. За день отримує від 300 грн.

— Пропоную базу за 40 гривень. Її купують, щоб потім створити власні сторінки для продажу товарів. Наприклад, у постачальника сукня коштує 150 гривень. Її виставляють за 300, — розповідає Іванна. — База може бути корисна й для особистого користування. Я сама багато в кого замовляла. Дешево й жодного разу не обдурили, хоча за товар платила наперед. Доставили речі швидко. Свою сторінку з продажу не створюю. Це треба міцні нерви мати. А як один із постачальників виявиться недобросовісним? Я ж не всіх перевіряла.

Базу постачальників придбала так само в соцмережі. Тоді платила 25 гривень. Не знаю, чи вона на 100 відсотків перевірена, але це дає заробіток. Я — у декреті. Чоловік тимчасово не працює, тож мушу годувати сім'ю. За перший місяць заробила 4 тисячі гривень. Були дні, що не заходила в інтернет. То не мала нічого. Але в основному весь вільний час проводжу за комп'ютером. Мала й проблеми — хтось поскаржився. Мені заблокували сторінку в соцмережі. То я створила нову.

Зараз ви читаєте новину «Увесь вільний час проводжу за комп'ютером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі