вівторок, 24 липня 2012 07:45

Шуби продають на виплат

Автор: фото: Володимир МУКАН
  По 2 тис. грн продає сумки зі шкіри поні Альберто Кардучі, 50 років, власник заводу ”Нілукіка” в Італії. Він шиє аксесуари для ”Ґуччі”. Вироби привіз на виставку шкіри та хутра в Києві.
— Шерсть пофарбована натуральною фарбою й оброблена лазером так, щоб імітувала малюнок крокодилячої шкіри. Мої вироби довго не втрачають вигляду. Одна клієнтка носить нашу сумку 15 років. А українські жінки міняють сумки за три-чотири місяці, — розповідає Альберто.
По 2 тис. грн продає сумки зі шкіри поні Альберто Кардучі, 50 років, власник заводу ”Нілукіка” в Італії. Він шиє аксесуари для ”Ґуччі”. Вироби привіз на виставку шкіри та хутра в Києві. — Шерсть пофарбована натуральною фарбою й оброблена лазером так, щоб імітувала малюнок крокодилячої шкіри. Мої вироби довго не втрачають вигляду. Одна клієнтка носить нашу сумку 15 років. А українські жінки міняють сумки за три-чотири місяці, — розповідає Альберто.

Сумчанка 40-річна Ірина Зелюкіна минулого тижня привозила до столиці норкові шуби. Торгувала ними у виставковому центрі "КиївЕкспоПлаза" на столичній вул. Салютній.

— Норкова шуба в мене коштує від 20 тисяч гривень. Дизайн розробили в Італії, а пошили в Китаї. Зараз багато речей шиють там, бо італійцям це дорожче і не завжди якісно, — каже Ірина. — У київських магазинах такі самі продають по 40 тисяч.

— Ось наша найдорожча шуба, — показує довге світле хутро із блискучими ґудзиками. — Віддам за 25 тисяч гривень, зі знижкою.

До її ятки підходить пара. Чоловікові на вигляд років 65. Жінка років на 20 молодша. Одягнена в блакитний спортивний костюм і білі шльопанці.

— Хочете підібрати дружині шубу? — запитує Ірина в чоловіка, накидає хутро на плечі його супутниці. — Приємно дивитися на таких, як ви. Не від кожного діждешся шуби.

За 10 хв. переміряють вісім виробів. Обирають довгу шубу з чорної норки.

— Якщо вам грошей не вистачає, можемо продати на виплат. Кредит через банк. Вони працюють прямо тут, на виставці. Своїм коштом маєте оплатити третину вартості шуби. Решту позичить банк на рік чи два. На днях одна жінка собі купувала на день народження шубу за 23 тисячі. У неї не вистачало грошей. То взяла кредит.

Для оформлення позики потрібні: паспорт, ідентифікаційний код і довідка про доходи.

Зараз ви читаєте новину «Шуби продають на виплат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі