середа, 05 березня 2008 17:57

Шахрай пропонував фальшиві талони на бензин

Киянці Тамарі Морозовій, 37 років, запропонували фальшиві талони на бензин.

— Біля Золотих воріт до мене підійшов чоловік у дорогому костюмі, років 35 на вигляд, — розповідає Морозова. — Здався наляканим. Спитав, чи потрібен мені бензин. Розповів, що неподалік потрапив у ДТП. Винен сам, бо хильнув зайвого. Швидко хоче відкупитися від іншого учасника аварії.

Незнайомець дістав із кишені пачку талонів на бензин А-95. Запропонував Тамарі купити кілька по 3,50 грн за літр. Хоча нині ця марка пального коштує не дешевше 5,30 грн/л. Кожен талон розрахований на 20 л.

— Талони нібито випустила мережа автозаправок ТНК, — продовжує жінка. — Папірці кольорові, з одного боку емблема ТНК, фото заводу й маленька голограма. Також указано номер гарячої телефонної лінії ТНК. Із другого боку — поле, куди треба вписувати прізвище, та розпливчаста печатка якоїсь фірми.

У незнайомця було 20 талонів. Із мобільника Тамара спробувала додзвонитися на гарячу лінію. Але почула, що такого номера не існує.

— Купувати талони я відмовилася. Потім дізналася, що автозаправки ТНК талони не випускають. Гаряча телефонна лінія в них є, але номер інший, — каже Морозова.

Зараз ви читаєте новину «Шахрай пропонував фальшиві талони на бензин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі